Karrige zyre TISS Black

Bli me IuteCredit duke filluar nga 190 Leke ne Muaj.

3,490 Leke4,990 Leke

low in stock!

  • Karrige statike pritje
  • Këmbë hekuri
  • Ulëse dhe shpinore cope

Produkti eshte i ri ne paketimin e tij origjinal.
Produkti qe ju do te blini eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. 

Transporti:  Nepermjet Postes Private brenda 24-48 h

Pagesa: || || || CASH NE DOREZIM

  • Karrige statike pritje
  • Këmbë hekuri
  • Ulëse dhe shpinore cope

Main Menu