Karrige CAPRI Red

Bli me IuteCredit duke filluar nga 200 Leke ne Muaj.

5,490 Leke6,990 Leke

low in stock!

E përshtatshme si për vendet moderne ashtu edhe ato klasike me pjesën e pasme karakteristike në formë X. Karrigia Capri është e lehtë por e fortë. Ka një përbërje mjaft rezistente e përshtatshme per ambjente të bredshme dhe të jashtme.

Bli me IuteCredit Compare
SKU: 101010231
E përshtatshme si për vendet moderne ashtu edhe ato klasike me pjesën e pasme karakteristike në formë X. Karrigia Capri është e lehtë por e fortë. Ka një përbërje mjaft rezistente e përshtatshme per ambjente të bredshme dhe të jashtme.

 

AlbanianEnglish

Main Menu