Karrige SOZO White

Bli me IuteCredit duke filluar nga 220 Leke ne Muaj.

5,990 Leke7,490 Leke

low in stock!

Karrigia më e re SOZO me të cilën mund të krijoni një hapësirë komode në kafenenë, restorantin tuaj ose thjesht diku për të ngrënë! Me trupin e saj të përforcuar me fiberglass, karrigia Sozo ofron qëndrueshmëri dhe avantazhin për të qëndruar në ambjente të jashtme. Me ngjyrat e saj të ndryshme Sozo është projektuar për hapësira të rehatshme dhe komode.

Bli me IuteCredit Compare
SKU: 101020991
Karrigia më e re SOZO me të cilën mund të krijoni një hapësirë komode në kafenenë, restorantin tuaj ose thjesht diku për të ngrënë! Me trupin e saj të përforcuar me fiberglass, karrigia Sozo ofron qëndrueshmëri dhe avantazhin për të qëndruar në ambjente të jashtme. Me ngjyrat e saj të ndryshme Sozo është projektuar për hapësira të rehatshme dhe komode.

 

AlbanianEnglish

Main Menu