Stol CAPRI Red 65cm

Bli me IuteCredit duke filluar nga 300 Leke ne Muaj.

7,990 Leke8,990 Leke

low in stock!

E përbërë nga polipropileni i përforcuar me fiberglass, stoli i barit Capri vjen me një përshtatje të përsosur për hapësirën që po krijoni. Përveçëse i preferuar në kafene, restorante dhe hotele, stoli Capri ju jep një mundësi për të krijuar një atmosferë të ngrohtë edhe në shtëpinë tuaj. Lartësia e stolit është 65cm.

Bli me IuteCredit Compare
SKU: 101040243
E përbërë nga polipropileni i përforcuar me fiberglass, stoli i barit Capri vjen me një përshtatje të përsosur për hapësirën që po krijoni. Përveçëse i preferuar në kafene, restorante dhe hotele, stoli Capri ju jep një mundësi për të krijuar një atmosferë të ngrohtë edhe në shtëpinë tuaj. Lartësia e stolit është 65cm.

 

AlbanianEnglish

Main Menu