Shërbimi klientit

Ndihmë

Keni nevojë për ndihmë?
Na telefononi:
Online: 0684081764

Showroom: 0688087272
ose dërgoni e-mail në info@novahome.al

Orari
E Hënë – E Shtunë: 09:00 – 20:00.
E Dielë:  09:00 – 15:00Tiranë: Rruga e Kavajës, Ish – Parku i Autobuzave
Prishtinë: Bulevardi “Bill Clinton”

Transporti:

Me anë të kompanive postare ne organizojmë transportin e produkteve NOVA drejt e tek ju!

Produktet e NOVA HOME jane te gjitha te paketuara sipas te gjithë standarteve për ruajtjen e sigurisë gjatë proçesit të transportit.

Transporti është i sigurtë dhe ne sjellim produktet në të gjitha qytetet e shqipërisë.

Pagesa përllogaritet në bazë të peshës së produktit që ju keni bërë porosi.

Paketimi i produkteve

Produktet e NOVA HOME janë të gjitha të paketuara sipas të gjithë standarteve për ruajtjen e sigurisë gjatë proçesit të transportit.

Cdo produkt është lehtësisht i montueshëm dhe me paketim të sheshtë.

Të gjithë produktet janë të pajisura me manual montimi, egzagon dhe vidat përkatëse.

Për sa ditë më vjen porosia?

Produktet do të mbërrijnë në adresën tuaj për një maksimum prej 2-3 ditësh pune nga dita e konfirmimit të porosisë.

Main Menu