Karrige DEI

5,990 Lekë 2,290 Lekë
Karrige DEI

Karakteristikat:

DEI është një karrige elegante dhe e rehatshme, e cila falë formës së thjeshtë në mënyrë ideale përshtatet me arredimin e jashtëm.

*Përmasat : 54 x 62 x 89 cm
*Rezistente ndaj UV

SKU: 999000007741
Përshkrimi
Karrige DEI

Karakteristikat:

DEI është një karrige elegante dhe e rehatshme, e cila falë formës së thjeshtë në mënyrë ideale përshtatet me arredimin e jashtëm.

*Përmasat : 54 x 62 x 89 cm
*Rezistente ndaj UV