Karrige ROMA

5,990 Lekë 2,490 Lekë
Karrige ROMA

Karakteristikat:

ROMA është një karrige elegante dhe e rehatshme, e cila falë formës së thjeshtë në mënyrë ideale përshtatet me arredimin e jashtëm.

*Materiali: çeliku
*Përmasat : 89 x 58 x 57 cm 
*Lartësia e sediljes: 65.5 cm
*Rezistente ndaj UV
SKU: 999000007738
Përshkrimi
Karrige ROMA

Karakteristikat:

ROMA është një karrige elegante dhe e rehatshme, e cila falë formës së thjeshtë në mënyrë ideale përshtatet me arredimin e jashtëm.

*Materiali: çeliku
*Përmasat : 89 x 58 x 57 cm 
*Lartësia e sediljes: 65.5 cm
*Rezistente ndaj UV