Tavoline ngrënie PABLO

31,900 Lekë 21,900 Lekë

Tavoline ngrënie PABLO 

Karakteristikat:
*Dizajn modern, komod dhe funksional
*Permasat 140x80 

 

SKU: 8605060462403
Përshkrimi

Tavoline ngrënie PABLO 

Karakteristikat:
*Dizajn modern, komod dhe funksional
*Permasat 140x80