Karrige kampingu ALU

5,570 Lekë 3,120 Lekë
 Karrige kampingu ALU

Karrigia  e kampingut ALU është shtesa perfekte për t'i shtuar kompletit tuaj të kampingut. Karrigia e kampingut është ideale për përdorim si jashtë ashtu edhe brenda, e shkëlqyeshme për t'u përdorur për kampe, piknik, peshkim, plazh ose kopsht.

Karakteristikat:
*Permasat: 45 x 54 x 76 cm
*E rehatshme dhe praktike

SKU: 8719202887280
Përshkrimi
 Karrige kampingu ALU

Karrigia  e kampingut ALU është shtesa perfekte për t'i shtuar kompletit tuaj të kampingut. Karrigia e kampingut është ideale për përdorim si jashtë ashtu edhe brenda, e shkëlqyeshme për t'u përdorur për kampe, piknik, peshkim, plazh ose kopsht.

Karakteristikat:
*Permasat: 45 x 54 x 76 cm
*E rehatshme dhe praktike