Karrige zyre ENZO / 3 ngjyra Karrige zyre ENZO / 3 ngjyra

Lek 15,900.00 Lek 9,900.00
SKU: N002258
Përshkrimi Përshkrimi
  • Dizajn ergonomik: Karrigia është ndërtuar për rehati në ulje për një kohë të gjatë. Lëkura ekologjike premium është e qepur mirë.
  • Mbështetëse koke dhe suport per mesin
  • Sfungjer i gjerë dhe trashë i sediljes për mbështetje te njetrajtshme
  • Jastëku i uleses është i veshur me susta dhe me material shumështresor.
  • Mbështetese te krahëve të mbushura mirë. Këto do të parandalojnë çdo dhimbje nga ju pas qëndrimit ulur për një kohë të gjatë..

  • Dizajn ergonomik: Karrigia është ndërtuar për rehati në ulje për një kohë të gjatë. Lëkura ekologjike premium është e qepur mirë.
  • Mbështetëse koke dhe suport per mesin
  • Sfungjer i gjerë dhe trashë i sediljes për mbështetje te njetrajtshme
  • Jastëku i uleses është i veshur me susta dhe me material shumështresor.
  • Mbështetese te krahëve të mbushura mirë. Këto do të parandalojnë çdo dhimbje nga ju pas qëndrimit ulur për një kohë të gjatë..