Karrige zyre EDEN

13,200 Lekë 8,900 Lekë

Karrige zyre EDEN

Karakteristikat
*Me krahë dhe e rrotullueshme
*Krahë me bazë kromi
*Shpinore dhe ndenjëse prej lëkure
*Ngjyra: E Zezë

SKU: 999000007757
Përshkrimi

Karrige zyre EDEN

Karakteristikat
*Me krahë dhe e rrotullueshme
*Krahë me bazë kromi
*Shpinore dhe ndenjëse prej lëkure
*Ngjyra: E Zezë