Masazhues këmbësh prej druri

1,890 Lekë 1,192 Lekë

Masazhues këmbësh prej druri

Karakteristikat:
*E përkryer per lehtesimin e dhimbjes së këmbës ose thembrave
*Lehtëson tensionin, stresin dhimbjen e këmbës
*Materiali dru natyral
*Baza jo e rrëshqitshme
*Praktike dhe e lehtë për tu mbajtur
*Përmasat: 13,5 x 19,5 x 5 cm

 

SKU: 3664323136029
Përshkrimi

Masazhues këmbësh prej druri

Karakteristikat:
*E përkryer per lehtesimin e dhimbjes së këmbës ose thembrave
*Lehtëson tensionin, stresin dhimbjen e këmbës
*Materiali dru natyral
*Baza jo e rrëshqitshme
*Praktike dhe e lehtë për tu mbajtur
*Përmasat: 13,5 x 19,5 x 5 cm