Tavolinë kafeje LISBON

14,190 Lekë 6,990 Lekë
Tavolinë kafeje LISBON

Karakteristikat:
Permasat: 110 x 42 x 65 ( Gjerësia x Lartësia x Thellësia )
Dizajn dekorativ dhe modern
Ndarje funksionale per libra, revista etj.
SKU: 8697001036828
Përshkrimi
Tavolinë kafeje LISBON

Karakteristikat:
Permasat: 110 x 42 x 65 ( Gjerësia x Lartësia x Thellësia )
Dizajn dekorativ dhe modern
Ndarje funksionale per libra, revista etj.