Stol për fëmijë DEER

2,750 Lekë 2,190 Lekë

Stol për fëmijë DEER

Karakteristikat:
*Stol për fëmijë
*E dizajnuar në mënyrë artistike dhe ofron stabilitet maksimal
*Material i qëndrueshëm dhe i fortë
*Ofron rehati dhe është e përkryer për fëmijë të vegjël
*Përmasat 38x 27 x 27 CM

 

SKU: 3560231528393
Përshkrimi

Stol për fëmijë DEER

Karakteristikat:
*Stol për fëmijë
*E dizajnuar në mënyrë artistike dhe ofron stabilitet maksimal
*Material i qëndrueshëm dhe i fortë
*Ofron rehati dhe është e përkryer për fëmijë të vegjël
*Përmasat 38x 27 x 27 CM