Karrige zyre NINO

7,190 Lekë 2,990 Lekë

Karrige zyre NINO
Me një dizajn modern dhe funksionalitet të avancuar, kjo karrigie është projektuar për të ofruar një përvojë të rehatshme dhe kreative.

Karakteristikat
*Lartësia e  rregullueshme
*Gjeresia: 42 cm
*Thellësia: 45 cm
*Lartësia: 78-86 cm

SKU: N/A
Përshkrimi

Karrige zyre NINO
Me një dizajn modern dhe funksionalitet të avancuar, kjo karrigie është projektuar për të ofruar një përvojë të rehatshme dhe kreative.

Karakteristikat
*Lartësia e  rregullueshme
*Gjeresia: 42 cm
*Thellësia: 45 cm
*Lartësia: 78-86 cm