Tavolinë studimi CONNECT

14,190 Lekë 12,990 Lekë
Tavolinë studimi CONNECT

Karakteristikat

*Përmasat: 120 x 79 x 60 cm
*I përshtatshëm si për përdorim në shtëpi ashtu edhe për zyrë
*Mund të përdoret si tavolinë studimi dhe kompjuteri
*Dizajn ergonomik dhe elegant

SKU: 8697001039737
Përshkrimi
Tavolinë studimi CONNECT

Karakteristikat

*Përmasat: 120 x 79 x 60 cm
*I përshtatshëm si për përdorim në shtëpi ashtu edhe për zyrë
*Mund të përdoret si tavolinë studimi dhe kompjuteri
*Dizajn ergonomik dhe elegant