Tavolinë studimi ZARA

6,290 Lekë 3,990 Lekë
Tavolinë studimi ZARA

Karakteristikat

*Përmasat: 72 x 75 x 52 cm
*Mund të përdoret si tavolinë studimi dhe kompjuteri
*Trashësia: 16mm
*Dizajn ergonomik dhe elegant

SKU: 8697001022906
Përshkrimi
Tavolinë studimi ZARA

Karakteristikat

*Përmasat: 72 x 75 x 52 cm
*Mund të përdoret si tavolinë studimi dhe kompjuteri
*Trashësia: 16mm
*Dizajn ergonomik dhe elegant