Çantë Kozmetike

1,290 Lekë 840 Lekë

Çantë Kozmetike 

Permasat
21x14x14

- një xhep kryesor i madh i dyfishtë me zinxhir
- perfekt për ruajtjen e rregullt të kozmetikës në shtëpi dhe në lëvizje


 

SKU: N/A
Përshkrimi

Çantë Kozmetike 

Permasat
21x14x14

- një xhep kryesor i madh i dyfishtë me zinxhir
- perfekt për ruajtjen e rregullt të kozmetikës në shtëpi dhe në lëvizje