Çantë 45 x 30 x 16 cm

2,590 Lekë 2,090 Lekë

Çantë 45 x 30 x 16 cm

Përmasat:
45 x 30 x 16 cm

- një xhep kryesor i madh i dyfishtë me zinxhir
- përfekt për ruajtjen e rregullt të kozmetikës në shtëpi dhe në lëvizje


 

SKU: 8720573534741
Përshkrimi

Çantë 45 x 30 x 16 cm

Përmasat:
45 x 30 x 16 cm

- një xhep kryesor i madh i dyfishtë me zinxhir
- përfekt për ruajtjen e rregullt të kozmetikës në shtëpi dhe në lëvizje