Set Tenxheresh Celiku 5 cope

5,590 Lekë 3,900 Lekë

Set Tenxheresh Celiku 5 cope

Karakteristikat
*Materiali: xhami dhe celik inoxi

SKU: 8430852895851
Përshkrimi

Set Tenxheresh Celiku 5 cope

Karakteristikat
*Materiali: xhami dhe celik inoxi