Karrige EVA

4,990 Lekë 3,400 Lekë
Karrige EVA

Karakteristikat:
EVA është një karrige elegante dhe e rehatshme, e cila falë formës së thjeshtë në mënyrë ideale përshtatet me arredimin e brendshëm dhe të kopshtit.
*Përmasat : 57,7 x 62,5 x 79 cm

SKU: 8711245148533
Përshkrimi
Karrige EVA

Karakteristikat:
EVA është një karrige elegante dhe e rehatshme, e cila falë formës së thjeshtë në mënyrë ideale përshtatet me arredimin e brendshëm dhe të kopshtit.
*Përmasat : 57,7 x 62,5 x 79 cm