Stol SWEET

2,490 Lekë 1,390 Lekë
Stol SWEET
Stol SWEET është një stol për fëmijë i krijuar për rehati dhe stil.

Karakteristikat:
*Përmasat: 24 x 25.7 x 24 cm
*Materiali i strukturës: MDF
SKU: 3560238909133
Përshkrimi
Stol SWEET
Stol SWEET është një stol për fëmijë i krijuar për rehati dhe stil.

Karakteristikat:
*Përmasat: 24 x 25.7 x 24 cm
*Materiali i strukturës: MDF