Mbajtese xhaketash me dy sirtare

8,690 Lekë 6,900 Lekë

Mbajtese xhaketash me dy sirtare 

Karakteristikat:
*Materiali druri dhe pëlhure
*Përmasat: 36 x 168 x 58 cm

SKU: 8430852830272
Përshkrimi

Mbajtese xhaketash me dy sirtare 

Karakteristikat:
*Materiali druri dhe pëlhure
*Përmasat: 36 x 168 x 58 cm