Set DELANO Grey

35,900 Lekë 24,900 Lekë
Set DELANO 
Delano është një komplet kopshti i rehatshëm dhe elegant, në te cilin perfshihen: 1 tavoline + 1 poltron dysh + 2 poltrone tek.

Karakteristikat:
*Poltroni dysh 124 x 65 x 77 cm
*Poltroni tek (x2)  65 x 65 x 77 cm
*Tavolina 79 x 54 x 38 cm
SKU: 3253929000690
Përshkrimi
Set DELANO 
Delano është një komplet kopshti i rehatshëm dhe elegant, në te cilin perfshihen: 1 tavoline + 1 poltron dysh + 2 poltrone tek.

Karakteristikat:
*Poltroni dysh 124 x 65 x 77 cm
*Poltroni tek (x2)  65 x 65 x 77 cm
*Tavolina 79 x 54 x 38 cm