Dërrasë për mësim 52x90 cm

4,190 Lekë 2,990 Lekë

Dërrasë për mësim 52x90 cm

Karakteristikat:
*Kjo dërrasë për mësim është një aset i shkëlqyer arsimor për çdo klasë.
Kompleti i dërrasës  është i përsosur për organizimin dhe ekspozimin e materialit në klasë.
*Përmasa: 52 x 4 x 90 cm

SKU: 8430852202840
Përshkrimi

Dërrasë për mësim 52x90 cm

Karakteristikat:
*Kjo dërrasë për mësim është një aset i shkëlqyer arsimor për çdo klasë.
Kompleti i dërrasës  është i përsosur për organizimin dhe ekspozimin e materialit në klasë.
*Përmasa: 52 x 4 x 90 cm