Tapet bambo 80x50 cm

990 Lekë 740 Lekë
Tapet bambo 80x50 cm

Karakteristikat:
*Materiali: bamboo
*Ky tapet ofron rezistencë ndaj rrëshqitjes dhe siguri shtesë.
*Përmasa: 80x50 cm.
SKU: 8430852299536
Përshkrimi
Tapet bambo 80x50 cm

Karakteristikat:
*Materiali: bamboo
*Ky tapet ofron rezistencë ndaj rrëshqitjes dhe siguri shtesë.
*Përmasa: 80x50 cm.