Karrige për fëmijë LENA

5,900 Lekë 4,490 Lekë

Karrige për fëmijë LENA
E përkryer për fëmijë, kjo karrige siguron rehati dhe stil.

Karakteristikat:
*Materiali i këmbëve: ahu
*Materiali i sediljes: polipropileni
*Përmasat: 34 x 33 x 57 cm
* Lartësia e karriges: 30 cm

SKU: 3560234524880
Përshkrimi

Karrige për fëmijë LENA
E përkryer për fëmijë, kjo karrige siguron rehati dhe stil.

Karakteristikat:
*Materiali i këmbëve: ahu
*Materiali i sediljes: polipropileni
*Përmasat: 34 x 33 x 57 cm
* Lartësia e karriges: 30 cm