Raft në formë tende

1,990 Lekë 990 Lekë
Raft në formë tende
Rafti i bardhë i murit ofron shumë hapësirë për të ruajtur lodrat dhe librat në mënyrë të rregullt.

Karakteristikat:
*Materiali: Pishë
*Përmasat: 30 x 10 x 39 cm
*Trashësia: 1.5 cm
SKU: 3560234465428
Përshkrimi
Raft në formë tende
Rafti i bardhë i murit ofron shumë hapësirë për të ruajtur lodrat dhe librat në mënyrë të rregullt.

Karakteristikat:
*Materiali: Pishë
*Përmasat: 30 x 10 x 39 cm
*Trashësia: 1.5 cm