Dërrasë për Prerje Bamboo

472 Lekë

Dërrasë për Prerje Bamboo

Karakteristikat:
*Dërrasë për Prerje
*Material druri bamboo
*Dorezë praktike
*Ideale për servirje dhe si element dekorativ në kuzhinën tuaj.
*Përmasat 32.5 x 25 x 1.8 cm

SKU: 8719987841866
Përshkrimi

Dërrasë për Prerje Bamboo

Karakteristikat:
*Dërrasë për Prerje
*Material druri bamboo
*Dorezë praktike
*Ideale për servirje dhe si element dekorativ në kuzhinën tuaj.
*Përmasat 32.5 x 25 x 1.8 cm