Dërrasë për Prerje Bamboo

340 Lekë

Dërrasë për Prerje Bamboo

Karakteristikat:
*Dërrasë për Prerje
*Material druri bamboo
*Dorezë praktike
*Ideale për servirje dhe si element dekorativ në kuzhinën tuaj.
*Përmasat 30 x 20 cm

 

SKU: 8711295880810
Përshkrimi

Dërrasë për Prerje Bamboo

Karakteristikat:
*Dërrasë për Prerje
*Material druri bamboo
*Dorezë praktike
*Ideale për servirje dhe si element dekorativ në kuzhinën tuaj.
*Përmasat 30 x 20 cm