Fshesë Adler AD 7036

5,490 Lekë 3,752 Lekë

Fshesë Adler AD 7036

Karakteristikat:
*Fuqia maksimale: 800 W
*Kapaciteti i kontenitorit të pluhurit 1.5L
*E lehtë në përdorim 
*Filtër dhe enë plastike e përshtatshme për pastrim me ujë
*Gjatësia e kabllit: 6 m

SKU: 999000005490
Përshkrimi

Fshesë Adler AD 7036

Karakteristikat:
*Fuqia maksimale: 800 W
*Kapaciteti i kontenitorit të pluhurit 1.5L
*E lehtë në përdorim 
*Filtër dhe enë plastike e përshtatshme për pastrim me ujë
*Gjatësia e kabllit: 6 m