Garderobë ISA me 4 dyer

52,790 Lekë 27,990 Lekë
Garderobë ISA

Karakteristikat

*Përmasat: 137 x 198 x 52 cm
*Ka katër rafte në të djathtë dhe dy sirtarë më poshtë
*E përkryer për dhomën tuaj të gjumit
*Ka një varëse metalike për të varur rrobat

SKU: 8697001025754
Përshkrimi
Garderobë ISA

Karakteristikat

*Përmasat: 137 x 198 x 52 cm
*Ka katër rafte në të djathtë dhe dy sirtarë më poshtë
*E përkryer për dhomën tuaj të gjumit
*Ka një varëse metalike për të varur rrobat