Garderobë VALERIA

27,590 Lekë 14,990 Lekë
Garderobë VALERIA

Karakteristikat

*Përmasat: 91 x 182 x 47 cm ( Gjerësia x Lartësia x Thellësia )
*Ka katër rafte në të djathtë, një  në të majtë dhe një varëse rrobash metalike
*E përkryer për dhomën tuaj të gjumit
*Dizajn ergonomik

SKU: 8697001022791
Përshkrimi
Garderobë VALERIA

Karakteristikat

*Përmasat: 91 x 182 x 47 cm ( Gjerësia x Lartësia x Thellësia )
*Ka katër rafte në të djathtë, një  në të majtë dhe një varëse rrobash metalike
*E përkryer për dhomën tuaj të gjumit
*Dizajn ergonomik