Hapese rrobash

5,900 Lekë 3,900 Lekë
Hapese rrobash

*Materiali: metal dhe plastikë
*Permasat 57 x 80 x 165 cm
SKU: N/A
Përshkrimi
Hapese rrobash

*Materiali: metal dhe plastikë
*Permasat 57 x 80 x 165 cm