Hekur me kaldajë Tefal SV6116E0

14,990 Lekë 12,900 Lekë

Hekur me kaldajë Tefal SV6116E0

Karakteristikat:
*Fuqia: 2200W
*Pllaka qeramike
*Kapaciteti i depozites: 1.4 L 
*Presioni avullit: 5.3 bar
*Funksion vetëpastrues
*Funksion anti-kalkar dhe anti-rrjedhje


SKU: 999000005483
Përshkrimi

Hekur me kaldajë Tefal SV6116E0

Karakteristikat:
*Fuqia: 2200W
*Pllaka qeramike
*Kapaciteti i depozites: 1.4 L 
*Presioni avullit: 5.3 bar
*Funksion vetëpastrues
*Funksion anti-kalkar dhe anti-rrjedhje