Jastëk LIN, 30x50 cm

1,690 Lekë 890 Lekë
Jastëk LIN, 30x50 cm

Karakteristikat:

*Përmasat 30 x 50 cm
*Përbërja: pambuk dhe poliestër
SKU: 3560238658451
Përshkrimi
Jastëk LIN, 30x50 cm

Karakteristikat:

*Përmasat 30 x 50 cm
*Përbërja: pambuk dhe poliestër