Karrige zyre ADEA

10,900 Lekë 4,990 Lekë
Karrige zyre ADEA

Karrigia ADEA përmban një dizajn ergonomik duke ofruar mbështetje të mesit për të ndihmuar në lehtësimin e tendosjes dhe promovimin e qëndrimit të shëndetshëm gjatë orëve të gjata të punës.

Karakteristikat:

*E përkryer për ditë të gjata pune
*Lartësi e rregullueshme prej 33-44 cm
*Rrota poliuretani të përshtatshme për dysheme me parket
*Rrotullim 360°
*Përmasat: 88-99 x 60 x 60 cm

SKU: 1012013322258
Përshkrimi
Karrige zyre ADEA

Karrigia ADEA përmban një dizajn ergonomik duke ofruar mbështetje të mesit për të ndihmuar në lehtësimin e tendosjes dhe promovimin e qëndrimit të shëndetshëm gjatë orëve të gjata të punës.

Karakteristikat:

*E përkryer për ditë të gjata pune
*Lartësi e rregullueshme prej 33-44 cm
*Rrota poliuretani të përshtatshme për dysheme me parket
*Rrotullim 360°
*Përmasat: 88-99 x 60 x 60 cm