Karrige Bamboo, BAR

6,990 Lekë

Karrige Bamboo, Bar

Karakteristikat:
*Ngjyra e zeze
*Material plastike dhe druri
*Përmasat : 56 x 58 x 86 cm

SKU: 999000006846
Përshkrimi

Karrige Bamboo, Bar

Karakteristikat:
*Ngjyra e zeze
*Material plastike dhe druri
*Përmasat : 56 x 58 x 86 cm