Karrige bari CLESTE

21,990 Lekë 15,990 Lekë

Karrige bari CLESTE
Shtojini ambienteve tuaja hijeshinë, bukurinë dhe elegancën me karriget CLESTE

Karakteristikat:

*Dimensionet : W. 48 x D. 56 x H. 106 cm
*Materiali i kornizës + këmbëve: Hekur
*Materiali i strukturës: Panele kompensatë
*Materiali i mbulesës: Poliestër
*Materiali i mbushjes: Shkumë poliuretani
*Për vetë-montim: Po
*Lartësia e rregullueshme: Jo
*Mbështetja e këmbës: 30 cm
*E Disponueshme në 3 ngjyra Gri / Blu / Oak

SKU: 3560231650605
Përshkrimi

Karrige bari CLESTE
Shtojini ambienteve tuaja hijeshinë, bukurinë dhe elegancën me karriget CLESTE

Karakteristikat:

*Dimensionet : W. 48 x D. 56 x H. 106 cm
*Materiali i kornizës + këmbëve: Hekur
*Materiali i strukturës: Panele kompensatë
*Materiali i mbulesës: Poliestër
*Materiali i mbushjes: Shkumë poliuretani
*Për vetë-montim: Po
*Lartësia e rregullueshme: Jo
*Mbështetja e këmbës: 30 cm
*E Disponueshme në 3 ngjyra Gri / Blu / Oak