Karrige bari DIAMOND

6,490 Lekë 4,490 Lekë

Karrige bari DIAMOND
Shtojini ambienteve tuaja hijeshinë, bukurinë dhe elegancën me karriget DIAMOND

Karakteristikat
*Copë velvet
*Përmasat : 47 x 47 x 67.5 cm
*Përmasat e ulëses: 38 x 38 x 75 cm
*E disponueshme në 2 ngjyra Kafe / Gri

SKU: 999000007915
Përshkrimi

Karrige bari DIAMOND
Shtojini ambienteve tuaja hijeshinë, bukurinë dhe elegancën me karriget DIAMOND

Karakteristikat
*Copë velvet
*Përmasat : 47 x 47 x 67.5 cm
*Përmasat e ulëses: 38 x 38 x 75 cm
*E disponueshme në 2 ngjyra Kafe / Gri