Karrige Bari KLOE

14,190 Lekë 8,990 Lekë

Karrige Bari KLOE
Shtojini ambienteve tuaja hijeshinë, bukurinë dhe elegancën me karriget KLOE

Karakteristikat:

*Materiali i strukturës: Hekur + panel kompensatë
*Materiali i këmbës: Hekur
*Materiali i veshjes së sediljeve dhe mbështetëses: Shkumë poliuretani
*Materiali i pëlhurës: Poliestër
*Për vetë-montim: Po
*Përmasat : W. 49 x D. 58.5 x L. 110 cm
*Lartësia e sediljes: 76 cm
*E Disponueshme në 2 ngjyra Gri / Blu

SKU: 3560231550301
Përshkrimi

Karrige Bari KLOE
Shtojini ambienteve tuaja hijeshinë, bukurinë dhe elegancën me karriget KLOE

Karakteristikat:

*Materiali i strukturës: Hekur + panel kompensatë
*Materiali i këmbës: Hekur
*Materiali i veshjes së sediljeve dhe mbështetëses: Shkumë poliuretani
*Materiali i pëlhurës: Poliestër
*Për vetë-montim: Po
*Përmasat : W. 49 x D. 58.5 x L. 110 cm
*Lartësia e sediljes: 76 cm
*E Disponueshme në 2 ngjyra Gri / Blu