Karrige DAMA

5,990 Lekë 2,490 Lekë
Karrige DAMA

Karakteristikat:

DAMA është një karrige elegante dhe e rehatshme, e cila falë formës së thjeshtë në mënyrë ideale përshtatet me arredimin e brendshëm dhe të jashtëm.

*Përmasat : 80 x 60.5 x 58.5 cm
*Materiali: polipropileni
*Rezistente ndaj UV
*I përforcuar me tekstil me fije qelqi
*Të riciklueshme
*Lartësia e sediljes: 46.5 cm
*Lartësia e krahut: 69 cm

SKU: 8697402562063
Përshkrimi
Karrige DAMA

Karakteristikat:

DAMA është një karrige elegante dhe e rehatshme, e cila falë formës së thjeshtë në mënyrë ideale përshtatet me arredimin e brendshëm dhe të jashtëm.

*Përmasat : 80 x 60.5 x 58.5 cm
*Materiali: polipropileni
*Rezistente ndaj UV
*I përforcuar me tekstil me fije qelqi
*Të riciklueshme
*Lartësia e sediljes: 46.5 cm
*Lartësia e krahut: 69 cm