Karrige ELEONOR

6,400 Lekë 2,990 Lekë

Karrige Eleonor
Karrigia jonë e ngrënies Eleonor është mënyra e përsosur për të futur një ndjenjë të stilit bashkëkohor në dhomat tuaja të ngrënies.

Karakteristikat:
*Dizajn modern, i lehtë për t'u mirëmbajtur
*E thjeshtë dhe funksionale
*Përmasat: 91x45cm

SKU: 999000007866
Përshkrimi

Karrige Eleonor
Karrigia jonë e ngrënies Eleonor është mënyra e përsosur për të futur një ndjenjë të stilit bashkëkohor në dhomat tuaja të ngrënies.

Karakteristikat:
*Dizajn modern, i lehtë për t'u mirëmbajtur
*E thjeshtë dhe funksionale
*Përmasat: 91x45cm