Karrige LENA

7,500 Lekë 4,990 Lekë

Karrige LENA

Karakteristikat:

*Karrige e rehatshme
*Ngjyrë gri/verdhë
*Pëlhurë e qëndrueshme dhe rezistente
*Përmasat 56x 34 x 31 CM

 

SKU: 3560231526870
Përshkrimi

Karrige LENA

Karakteristikat:

*Karrige e rehatshme
*Ngjyrë gri/verdhë
*Pëlhurë e qëndrueshme dhe rezistente
*Përmasat 56x 34 x 31 CM