Karrige me krahë LENA

6,750 Lekë 5,400 Lekë

Karrige me krahë LENA

Karakteristikat:

*Karrige e rehatshme
*Ngjyrë jeshile e errët
*Pëlhurë e qëndrueshme dhe rezistente
*Përmasat 56x 42 x 33 CM

 

SKU: 3560231526887
Përshkrimi

Karrige me krahë LENA

Karakteristikat:

*Karrige e rehatshme
*Ngjyrë jeshile e errët
*Pëlhurë e qëndrueshme dhe rezistente
*Përmasat 56x 42 x 33 CM