Karrige TISARA

4,600 Lekë 2,990 Lekë
Karrige Tisara

Karakteristikat:
TISARA është një karrige elegante dhe e rehatshme, e cila falë formës së thjeshtë në mënyrë ideale përshtatet me arredimin e brendshëm dhe të kopshtit.
*Përmasat : 55 x 58 x 83 cm

SKU: 8711245139500
Përshkrimi
Karrige Tisara

Karakteristikat:
TISARA është një karrige elegante dhe e rehatshme, e cila falë formës së thjeshtë në mënyrë ideale përshtatet me arredimin e brendshëm dhe të kopshtit.
*Përmasat : 55 x 58 x 83 cm