Karrige zyre MARVIN

17,900 Lekë 12,990 Lekë

Karrige zyre MARVIN

Karakteristikat
*Me krahë
*Krahë të lëvizshme
*Shpinore dhe ndenjëse prej lëkure
*Ngjyra: Kafe

SKU: 999000007760
Përshkrimi

Karrige zyre MARVIN

Karakteristikat
*Me krahë
*Krahë të lëvizshme
*Shpinore dhe ndenjëse prej lëkure
*Ngjyra: Kafe