Karrige zyre NIA

19,990 Lekë 12,990 Lekë

Karrige zyre NIA

Karakteristikat
*Me krahë dhe e rrotullueshme
*Shpinore dhe ndenjëse prej rrjete
*Ngjyra: E bardhë dhe bojëqielli
*Përmasa: 60.5 x 56 x 110.5-120.5 cm

SKU: 999000007750
Përshkrimi

Karrige zyre NIA

Karakteristikat
*Me krahë dhe e rrotullueshme
*Shpinore dhe ndenjëse prej rrjete
*Ngjyra: E bardhë dhe bojëqielli
*Përmasa: 60.5 x 56 x 110.5-120.5 cm