Karrige zyre VANNA

16,990 Lekë 9,990 Lekë

Karrige zyre VANNA

Karakteristikat
*Me krahë prej najloni dhe e rrotullueshme
*Shpinore dhe ndenjëse prej rrjete
*Ngjyra: Jeshile
*Përmasa: 59 x 35 x 56 cm

SKU: 999000007752
Përshkrimi

Karrige zyre VANNA

Karakteristikat
*Me krahë prej najloni dhe e rrotullueshme
*Shpinore dhe ndenjëse prej rrjete
*Ngjyra: Jeshile
*Përmasa: 59 x 35 x 56 cm