Kënd AURORA

62,490 Lekë 44,990 Lekë
Kënd AURORA

AURORA është një produkt unik në tregun tonë, si për sa i përket dizajnit, funksionalitetit dhe materialeve të përdorura për prodhimin e tij.

Karakteristikat:
*Lehtësisht i pastrueshëm
*Lehtësisht i montueshëm
*Përmasat: 280 x 165 cm 
SKU: 9801396000107
Përshkrimi
Kënd AURORA

AURORA është një produkt unik në tregun tonë, si për sa i përket dizajnit, funksionalitetit dhe materialeve të përdorura për prodhimin e tij.

Karakteristikat:
*Lehtësisht i pastrueshëm
*Lehtësisht i montueshëm
*Përmasat: 280 x 165 cm